Як харчування впливає на депресію?

Співробітники Клініки “Ангелія” прийняли участь у 4-денній медичній конференції, де була представлена авторська (ліцензована) програма з відновлення при депресії та тривожних розладах. А саме, програма Ніла Недлі – практикуючого лікаря, фахівця в області медицини внутрішніх органів зі спеціалізацією в гастроентерології, профілактичної медицини, психіатрії та встановленню діагнозів, які важко розпізнаються. А також президента Веймарського центру здоров`я та освіти ( Каліфорнія); Центру гастроентерології в Ардморі та Центру діагностики, Аклахома.
Виявляється ☝, кожний третій пацієнт, який страждає розладами внутрішніх органів, страждає і на депресію!
До певного часу стверджувалося, що причини депресії були в генетичній схильності індивіду чи в соціальних факторах.
Однак ➡ потенційні причини депресії багато, навідміну від двої вищезгаданих! До 💯 🙊
❓В чому проблема ❓
1) залежність від ліків!
2) та/або пожиттєва необхідність відвідування лікаря!
❓Чи є вихід❓
– спостерігання, експерименти та їх результати свідчать, що вихід є!
❓За допомогою чого ❓
– за допомогою раціонального збалансованого харчування!
НАПРИКЛАД, одна з причин депресії пов`язана з нестачею в організмі: ⤵
1⃣ сератоніна та його білково-утворюючою амінокислотю під назою триптофан;
3⃣ вітамін В-9 (фолієва кислота)2⃣ омега-3 (жирна кислота);
4⃣ вітамін В-12.
🎓 Що рекомендується, виходячи із результатів дослідження❓
☝Слід поповнювати нестачу вище згаданих речовин переважно із ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ, а не з добавок, аби не навантажувати зайвий раз печінку. 😍
автор статті: тренер Клініки “Ангелія” Віктория Нефьодова.
https://www.facebook.com/fiteatpersonal